STARTBATTERIJEN VOOR AUTO’S, MOTO’S EN VRACHTWAGENS

Voor elke type van auto, moto of vrachtwagen hebben wij de juiste startbatterij. Datzelfde geldt voor alle andere voertuigen met een verbrandingsmotor, zoals bijvoorbeeld tractoren.

Telkens bieden wij verschillende alternatieven volgens het principe goed – beter – best. Ons gamma EGO Startbatterijen is opgesplitst in verschillende types, zodat we voor elke behoefte de juiste startbatterij kunnen adviseren voor een vlotte start. In 95% van de gevallen leveren we rechtstreeks uit onze eigen stock.

  • Onze startbatterijen zijn volledig onderhoudsvrij.
  • U geniet op onze eigen startbatterijen (EGO) een garantie van maar liefst drie jaar.
  • U kan, dankzij de minimale zelfontlading, de meeste van onze startaccu’s tot 18 maanden stockeren zonder kwaliteitsverlies.
  • De stevige containers in combinatie met de veilige poolkappen garanderen een probleemloos transport en veilige stockage.

Laat uw oude batterijen renderen!

Wij nemen uw oude batterijen terug en geven u er nog een zeer gunstig bedrag voor in ruil. Wij kunnen de teruggave van loodbatterijen bundelen tot grote hoeveelheden, waardoor wij u gunstige tarieven kunnen aanbieden. U bent ook wettelijk in orde met de afvalstoffenregistratie omdat wij bij de terugname van oude batterijen telkens het gewicht specificeren (in kg).

U kan zelf uw oude batterijen binnenbrengen bij ons of u houdt de oude batterijen bij in een zuurbestendige koffer. U meldt ons wanneer de koffer bijna vol is. Bij een volgende levering door onze diensten, verwisselen wij de volle koffer door een lege (U mag meer oude batterijen

teruggeven dan u koopt). Zo moeten wij geen extra transportkosten aanrekenen. Zo kunnen wij ons competitiever opstellen dan de meeste lokale oud metaal handelaars.

Laders en boosters

  • Ons productengamma omvat ook verschillende modellen boosters waarmee u startproblemen door een volledig ontladen batterij veilig oplost.
  • Ook voor batterijladers bent u bij ons aan het juiste adres.

Specifieke toepassingen voor automotive

Als totaalpartner kan u ook op Emrol rekenen voor heel specifieke automotive toepassingen:

  • Batterijladers voor de hydraulische pomp van de laadklep.
  • Batterijtesters om snel en correct te controleren of de batterij nog voldoende kracht bezit om het voertuig te starten.

Batterijmonitoren die aangeven hoe vaak u een voertuig met een batterij nog kan starten.