ONAFHANKELIJKE VERDELER VAN BATTERIJEN EN LADERS

  • Al sinds 1981 zijn wij een onafhankelijke verdeler van accu’s en batterijen. Dit betekent dat wij – zonder enige verplichting tegenover bepaalde merken – u altijd de beste oplossing aanbieden. Wij investeren veel energie en middelen in eigen onderzoek en ontwikkeling.
  • In 95% van de gevallen leveren we dankzij onze ruime stock binnen de 24 uur.
  • Ons vrijwel eindeloos gamma bestaat zowel uit startbatterijen als (semi)tractieaccu’s. Deze laatste hebben we zowel in monoblock als in tractiecellen.
  • Wij bieden een totaalservice waarbij we naast de batterijen u ook voorzien van de nodige acculaders en alle denkbare toebehoren. Hierdoor vindt u op één plaats alles voor de elektrische aandrijving van uw machines.

Altijd en overal

U vindt onze accu’s en batterijen terug in tal van toepassingen, waaronder poetsmachines, intern transport, hoogwerkers, elektrische rolstoelen, golfcarts & -caddies en auto’s & vrachtwagens. Daarnaast leveren wij de juiste accu’s en batterijen voor mobilhomes, boten, caravans, alarminstallaties, verkeerssignalisatie, mobiele lichtinstallaties,… Ook stand-by accu’s voor ziekenhuizen of servers behoren tot de mogelijkheden.

De juiste keuzes

U geeft ons de nodige informatie over de toepassing, wij stellen de passende accu’s en batterijen voor. Daarbij presenteren we u verschillende alternatieven en geven we de vereiste toelichting. Zo maakt u met kennis van zaken de juiste keuzes. Contacteer ons nu voor uw bestelling.

Meten en Monitoren

Aanvullend op deze distributie bieden wij extra meerwaarde door verregaande opvolging en monitoring van uw accu’s en batterijen.

  • Wij beschikken over zelfontwikkelde elektronische monitoringsystemen die ons een schat aan informatie opleveren om het gebruik van uw accu’s en batterijen te optimaliseren. Op een volledig machinepark bespaart u zo jaarlijkse vele duizenden euro’s.
  • Ook onderhoudscontracten voor uw accu’s en batterijen zijn mogelijk.
  • Bij pannes door een defecte accu of batterij komen onze technici zo snel mogelijk ter plaatse of voeren we de herstelling uit in ons eigen atelier.

Verdien geld met oud lood

U kan uw versleten accu’s en batterijen door ons laten ophalen. Op basis van de dagelijkse loodprijs verdient u hiermee een aardige cent. Dankzij onze grote inzamelvolumes bieden wij de beste prijzen. Wanneer u op hetzelfde moment nieuwe accu’s en batterijen bestelt, spaart u bovendien de transportkosten voor het ophalen uit.

Advies & Training

Elke dag rekenen uw klanten op uw machines. Prestatie en betrouwbaarheid zijn hierbij essentiële kenmerken. Een maximaal rendement halen uit uw heftruck, veegmachine, hoogwerker,buisrailwagen, golfcart,… is niet alleen uw zorg, maar ook de onze! De batterij is immers het hart van elke elektrisch aangedreven machine en hierdoor onmisbaar voor een goede kwaliteitsbeleving.
Emrol biedt professionele opleidingen met betrekking tot batterijen, laders en hun toepassingen. Contacteer ons voor een efficiënte opleiding op uw maat!

Niet gevonden wat u zoekt? Aarzel dan niet ons te contacteren op +32 3 309 24 24 of via het contactformulier.