Ecobat Battery Malle
Uw partner voor batterijen en laders

  • Al sinds 1981 zijn wij een verdeler van accu’s en batterijladers. Dit betekent dat wij, zonder enige verplichting tegenover bepaalde merken, je altijd de beste oplossing aanbieden.
  • Vanaf oktober 2021 maken we deel uit van Ecobat. Emrol is de voormalige bedrijfsnaam. Binnen de groep Ecobat behoren we tot tot de divisie Ecobat Battery. Dit is de Europese tak gespecialiseerd in de distributie en verkoop van batterijen met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Frankrijk en Spanje.
  • Ons breed gamma bestaat uit tractiebatterijen (tractiecellen), monoblocks, lithium batterijen, startbatterijen en acculaders
  • Wij bieden een totaalservice. Naast het leveren van batterijen, acculaders en toebehoren kan je bij ons ook terecht voor de installatie van volledige laadzalen of maatwerk en specials.

Altijd en overal

U vindt onze accu’s en batterijen terug in tal van toepassingen, waaronder poetsmachines, intern transport, hoogwerkers, elektrische rolstoelen, golfcarts & -caddies en auto’s & vrachtwagens. Daarnaast leveren wij de juiste accu’s en batterijen voor mobilhomes, boten, caravans, alarminstallaties, verkeerssignalisatie, mobiele lichtinstallaties,… Ook stand-by accu’s voor ziekenhuizen of servers behoren tot de mogelijkheden.

De juiste keuzes

Op zoek naar de juiste accu of lader? Ons Customer Service team en onze Account Managers bezorgen je graag een offerte op maat. Daarbij presenteren we je verschillende alternatieven en geven we de nodige toelichting. Zo maak je met kennis van zaken de juiste keuzes. Aarzel niet om ons te contacteren.

Meten en Monitoren

Aanvullend op deze distributie bieden wij extra meerwaarde door verregaande opvolging en monitoring van uw accu’s en batterijen.

  • Dankzij onze monitoringsystemen krijgen wij een helder inzicht in het gebruik, het onderhoud en de exacte technische staat van uw batterijen.
  • Ook onderhoudscontracten voor uw accu’s en batterijen zijn mogelijk.
  • Bij pannes door een defecte accu of batterij komen onze technici zo snel mogelijk ter plaatse of voeren we de herstelling uit in ons eigen atelier.

Verdien geld met oud lood

U kan uw versleten accu’s en batterijen door ons laten ophalen. Op basis van de dagelijkse loodprijs verdient u hiermee een aardige cent. Dankzij onze grote inzamelvolumes bieden wij de beste prijzen. Wanneer u op hetzelfde moment nieuwe accu’s en batterijen bestelt, spaart u bovendien de transportkosten voor het ophalen uit.

Advies & Training

Elke dag rekenen uw klanten op uw machines. Prestatie en betrouwbaarheid zijn hierbij essentiële kenmerken. Een maximaal rendement halen uit uw heftruck, veegmachine, hoogwerker,buisrailwagen, golfcart,… is niet alleen uw zorg, maar ook de onze! De batterij is immers het hart van elke elektrisch aangedreven machine en hierdoor onmisbaar voor een goede kwaliteitsbeleving.
Emrol biedt professionele opleidingen met betrekking tot batterijen, laders en hun toepassingen. Contacteer ons voor een efficiënte opleiding op uw maat!

Niet gevonden wat u zoekt? Aarzel dan niet ons te contacteren op +32 3 309 24 24 of via het contactformulier.