MULTIFUNCTIONELE BATTERIJLADERS
VOOR ELKE ACCU EN BATTERIJ

Onze MultiPac lader is de meest flexibele lader op de markt. Naast verschillende batterijspanningen en laadstromen kan deze lader ook geschakeld worden tussen zowel klassieke als onderhoudsvrije batterijen.

Het is dus niet meer nodig om voor iedere batterij een afzonderlijke lader aan te schaffen: met de uiterst veelzijdige MultiPac laadt u elke batterij van 17 tot 410Au/5u. U kan 6, 12 en 24V batterijen laden met de MultiPac. Met de MultiPac Pro kan u zelfs op 6, 8, 12, 24, 36 en 48V laden.

Waarom heb ik de MultiPac nodig?

De microprocessor gestuurde MultiPac is zeer licht en compact, uiterst betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Door de zeer lage opstartspanning (0.1V/cel) wordt het mogelijk om zeer diep ontladen batterijen toch op te laden. Dankzij de druppellading is de MultiPac buitengewoon geschikt om batterijen die u op voorraad houdt gebruiksklaar en vrij van schadelijke sulfatatie te houden. Ook een hoog rendement is één van de stokpaardjes van de MultiPac. Dit kan op langere termijn leiden tot aanzienlijke besparingen. Hierdoor is het toestel eveneens zeer milieuvriendelijk.