VERLENG DE LEVENSDUUR VAN UW BATTERIJ

Voor heftrucks bieden wij met B.M.S. (Battery Monitoring System) een batterij monitoringsysteem aan. Dankzij dit systeem krijgen wij een helder inzicht in het gebruik, het onderhoud en de gezondheid van uw accu’s en batterijen. Dit leidt zowel tot verlengde garantieperiodes als gericht advies voor een beter beheer van uw heftruckaccu’s. Daarnaast vermijdt u dure stilstand van uw machines door proactieve monitoring.

Het systeem B.M.S, wat staat voor Battery Monitoring System, registreert met verschillende sensoren alle ladingen en ontladingen van de batterij. Na uitlezing van het toestel kennen we de exacte gezondheidstoestand van de batterij en reiken we nuttige tips aan om de levensduur van de tractiecellen te verlengen. Het gebruik van B.M.S. verlengt de garantieperiode van uw accu tot 4 jaar.

Eenvoudig onderhoud

De accu’s of batterijen vormen binnen het technisch onderhoud van uw machinepark een niet te onderschatten kost. Onze batterij monitoringtools controleren de gezondheid van uw accu’s. Zo kent u perfect de staat van uw batterijen en weet u wanneer er nood aan onderhoud is en wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn. Door proactief slechte batterijen te vervangen, vermijdt u ongewenste stilstand en dure pannes.

De juiste batterij

Door het perfect op elkaar afstemmen van het machinegebruik en de accu, bespaart u jaarlijks duizenden euro’s. Zo kan een zeer dure batterij onnodig blijken wanneer u een bepaald toestel weinig frequent gebruikt. Bij continu gebruik leidt een te kleine batterij dan weer tot een vroegtijdige vervanging, wat extra onvoorziene kosten met zich meebrengt. Door onze monitoringsystemen adviseren wij de juiste batterij voor elke machine.