Een laadzaal inrichten voor je batterijen en accu’s?
Wij begeleiden je project van A tot Z.

Denk je aan de inrichting van een batterijlaadzaal? Wij helpen je graag verder met je gehele project, van technisch concept tot uiteindelijke oplevering.

Een laadzaal voor je batterijen en accu’s geeft je heel wat voordelen. Het laden van tractiebatterijen op één centrale plaats is niet enkel efficiënter werken maar ook veel veiliger. Als blijkt na een gasberekening dat de ruimte te klein is, wordt er een afzuigsysteem geïnstalleerd. Zo is de veiligheid altijd gegarandeerd.

Naast veiligheid zijn er ook veel mogelijkheden als het gaat om controle over je gehele batterijvloot. Bij gebruik van wisselbatterijen geeft het EDrive Take This System je een helder overzicht van welke batterij er eerst genomen moet worden. Zo kan je de levensduur van je tractiebatterijen en ieder accupakket sterk verlengen.

We hebben de nodige expertise verworven om van iedere laadzaal een succesvol project te maken. Vragen? Onze ervaren Account Managers geven je graag vrijblijvend advies!

Hoe gaan we te werk?

  1. Persoonlijk advies en intake
    In een eerste fase luisteren wij graag naar jouw verhaal. Wat zijn je wensen en met welke zaken moeten wij rekening houden.
  2. Technisch concept en planning
    In een volgende fase presenteren wij je een voorstel met duidelijke 3D tekeningen. Hiermee krijg je visueel een goed overzicht over je nieuwe acculaadzaal. Waar moeten welke batterijladers komen, waar moeten welke accu’s geladen worden, waar komen mogelijke rollertafels, batterijwisselsystemen, enz. Hiernaast geven wij je een gedetailleerde planning en een indicatie van de kosten. Ook de berekening van de gasafvoer nemen wij indien gewenst op ons.
  3. Uitwerking project
    Eenmaal gestart met het project houden wij ons strikt aan de vooropgestelde timing en budget.

Enkele recent geïnstalleerde batterijlaadzalen: