Overzicht Emrol batterijladers.
De juiste acculader voor iedere batterij.

We beschikken over een bijzonder breed aanbod batterijladers. Zo bestaat ons assortiment uit traditionele, hoogfrequent en multifunctionele laders. Ook voor druppelladers kan je bij ons terecht. Als het gaat om hoogfrequent laders belichten we graag de EDrive Flexis Pro. Dit is één van de meest intelligente en energiezuinige batterijladers op de hedendaagse markt. Deze modulair opgebouwde toplader combineert tal van unieke voordelen. Zo detecteert hij automatisch batterijspanning en capaciteit, kan hij gebruikt worden voor verschillende batterijtechnologieën en is hij bijzonder gebruiksvriendelijk. In de range van hoogfrequent laders hebben we daarnaast ook de kleinere EDrive PSW en EDrive Fortis. We kunnen je batterijladers aanbieden voor zowel heftrucks, reachtrucks, stapelaars, schoonmaakmachines, hoogwerkers, golfcaddy’s, sloepen, moto’s tot allerhande elektrische voertuigen.

Het kiezen van de juiste lader is belangrijk aspect. De prestaties en levensduur van je batterij zijn namelijk sterk afhankelijk van de kwaliteit van de lader. De keuze van de geschikte acculader hangt af van een aantal criteria: spanning, capaciteit, batterijtechnologie, gebruik, energie-efficiëntie, budget, vocht- en stofbestendigheid, enz.

Naast onze standaard batterijladers van Axima leveren wij ook producten op maat die aan bijzondere functionaliteiten moeten voldoen: bijvoorbeeld extreem hoge spanningen of laadstromen geven of laders die zelfs mobiel zijn. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerd batterijmanagement systeem of de inrichting van een nieuwe laadzaal? Ook hiervoor ben je bij Emrol aan het juiste adres.

In het overzicht hieronder vind je al onze batterijladers. Vragen? Laat je zéker adviseren door ons Customer Service team!
Download technische specificaties van al onze batterijladers.

Efficiënte en compacte lader voor klassieke en onderhoudsvrije batterijen
> Ontdek meer over EDrive PSW

Gebruiksvriendelijke industriële lader voor klassieke en onderhoudsvrije batterijen
> Ontdek meer over EDrive Fortis

Meest intelligente en energiezuinige hoogfrequent lader met full colour display
> Ontdek meer over EDrive Flexis Pro

Robuuste traditionele lader, enkel geschikt voor het laden van natte batterijen
> Ontdek meer over EDrive EDM

Multifunctionele laders met IP 66 beschermingsgraad, ook voor lithium accu’s
> Ontdek meer over Delta-Q laders

Alle mogelijkheden rond onze specials en op maat gemaakte batterijladers
> Ontdek meer over Specials EDrive laders

Onze multifunctionele batterijladers, voor klassieke als onderhoudsvrije accu’s
> Ontdek meer over Multifunctionele batterijladers

Systeem dat bepaalt welke accu het meest geschikt is voor gebruik
> Ontdek meer over EDrive Take This System