BATTERIJEN EN ACCU’S VOOR MOBILHOMES & CARAVANS

Je welverdiende vakantie is eindelijk daar, de droombestemming gekozen en de caravan of mobilhome staat klaar voor vertrek. Laat de batterij dan geen spelbreker zijn. Emrol helpt u graag op weg. Vertrouw op onze batterijen voor betrouwbare energie, waar en wanneer je het nodig hebt.

Startbatterij

Een vlotte start is natuurlijk stap 1. En daar is de startbatterij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor.

Emrol heeft voor elke type van auto, mobilhome of moto de juiste startbatterij.

Ons huismerk EGO biedt verschillende alternatieven volgens het principe goed – beter – best. Ons gamma EGO Startbatterijen is opgesplitst in verschillende types, zodat we voor elke behoefte de juiste startbatterij kunnen adviseren voor een vlotte start. In 95% van de gevallen leveren we rechtstreeks uit onze eigen stock.

  • Onze startbatterijen zijn volledig onderhoudsvrij.
  • U geniet op onze eigen startbatterijen (EGO) een garantie van maar liefst drie jaar.
  • U kan, dankzij de minimale zelfontlading, de meeste van onze startaccu’s tot 18 maanden stockeren zonder kwaliteitsverlies.

Tractiebatterij

Eenmaal aangekomen op je bestemming wil je ‘s avonds niet zonder licht zitten, geniet je ‘s morgens graag onbezorgd van je eerste kop koffie en misschien ben je ook wel benieuwd naar wat er zich in de wereld afspeelt en heb je daarvoor een radio of televisie bij. Vertrouw op onze (semi-) tractieaccu’s voor betrouwbare energie, waar en wanneer je het nodig hebt.

Wij leveren binnen de (semi-)tractieaccu’s zowel volledig onderhoudsvrije accu’s als zogeheten ‘natte’ klassieke batterijen die u regelmatig moet opgieten met water. Voor deze laatste is een correct onderhoud belangrijk voor de lange levensduur. Kies voor een onderhoudsvrije batterij om onderhoud en gasvorming te vermijden.

Voor gemiddeld gebruik in motorhomes en caravans raden wij semi-tractie klassieke en Deep-Cycle onderhoudsvrije batterijen aan. Intensieve gebruikers kunnen kiezen voor een hogere kwaliteitsklasse: Deep-Cycle klassiek, tractie klassiek en tractie onderhoudsvrij.

Laat uw oude batterijen renderen!

Wij nemen uw oude batterijen terug en geven u er nog een zeer gunstig bedrag voor in ruil. Wij kunnen de teruggave van loodbatterijen bundelen tot grote hoeveelheden, waardoor wij u gunstige tarieven kunnen aanbieden.

Batterijladers

Indien u nog geen lader hebt, of uw ingebouwde lader is te zwak, raden wij een hoogfrequent lader aan. Meer dan de helft van de batterijen in mobilhomes gaan defect door onderlading. Het is zeer belangrijk om batterijen vol geladen te houden wanneer het voertuig niet gebruikt wordt. Daarom zijn al deze laders uitgerust met druppellading