BATTERIJEN EN ACCU’S VOOR CAMPERS & MOBILHOMES

Je welverdiende vakantie is eindelijk daar, de droombestemming gekozen en de caravan of mobilhome staat klaar voor vertrek. Laat de batterij dan geen spelbreker zijn. Emrol helpt u graag op weg. Vertrouw op onze batterijen voor betrouwbare energie, waar en wanneer je het nodig hebt.

Startbatterij

Een vlotte start is natuurlijk stap één. En daar is de startbatterij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor.

Emrol heeft voor elke type van auto, mobilhome of moto de juiste startbatterij.

Ons gamma EGO startbatterijen is opgesplitst in verschillende types, zodat we voor elke behoefte de juiste startbatterij kunnen adviseren voor een vlotte start. In 95% van de gevallen leveren we rechtstreeks uit onze eigen stock.

  • Onze startbatterijen zijn volledig onderhoudsvrij.
  • U geniet op onze eigen startbatterijen (EGO) een garantie van maar liefst drie jaar.
  • U kan, dankzij de minimale zelfontlading, de meeste van onze startaccu’s tot 18 maanden stockeren zonder kwaliteitsverlies.

Leefbatterij

Eenmaal aangekomen op je bestemming wil je ‘s avonds niet zonder licht zitten, geniet je ‘s morgens graag onbezorgd van je eerste kop koffie en misschien ben je ook wel benieuwd naar wat er zich in de wereld afspeelt en heb je daarvoor een radio of tv bij. Vertrouw op onze (semi-) tractieaccu’s voor betrouwbare energie, waar en wanneer je het nodig hebt.

Wij leveren binnen de (semi-)tractieaccu’s zowel volledig onderhoudsvrije accu’s als zogeheten ‘natte’ klassieke batterijen. Voor deze laatste is een correct onderhoud belangrijk voor de lange levensduur. Kies voor een onderhoudsvrije batterij om onderhoud en gasvorming te vermijden.

Voor gemiddeld gebruik in campers en caravans raden wij semi-tractie klassieke en Deep-Cycle onderhoudsvrije batterijen aan. Intensieve gebruikers kunnen kiezen voor een hogere kwaliteitsklasse: Deep-Cycle klassiek, tractie klassiek en tractie onderhoudsvrij.  Bekijk ons volledig overzicht van al onze block batterijen.

Vragen? Ons Customer Service team adviseert je de juiste accu!

Laat uw oude batterijen renderen!

Wij nemen uw oude batterijen terug en geven u er nog een zeer gunstig bedrag voor in ruil. Wij kunnen de teruggave van loodbatterijen bundelen tot grote hoeveelheden, waardoor wij u gunstige tarieven kunnen aanbieden.

Batterijladers

Indien u nog geen lader hebt, of uw ingebouwde lader is te zwak, raden wij een EDrive PSW lader aan. Meer dan de helft van de batterijen in mobilhomes gaan defect door onderlading. Het is zeer belangrijk om batterijen vol geladen te houden wanneer het voertuig niet gebruikt wordt. Daarom is deze hoogfrequent lader ook uitgerust met druppellading.