Emrol, uw partner voor Lithium oplossingen

Lithium oplossingen op maat

Bij de keuze tussen een traditionele loodzuur of een Lithium batterij moet u een aantal afwegingen maken. In de meerderheid van de gevallen vormt een traditionele loodzuur batterij nog steeds de meest geschikte en betaalbare oplossing. Toch zijn er een aantal toepassingen waarbij Lithium een betere oplossing vormt.

Wanneer u kiest voor Lithium zit u ongetwijfeld nog met heel wat vragen. Welke Lithium technologie is de beste voor mijn toepassing? Hoe krijg ik zoveel mogelijk capaciteit in een beperkte ruimte? Wat met het gewicht?

Graag bieden wij een gepast antwoord op al uw vragen. De afgelopen jaren hebben wij de nodige kennis én ervaring opgebouwd in verschillende Lithium technologieën, zowel voor standaard oplossingen als maatwerk.

Hoe kunnen we u begeleiden?

1. Persoonlijk advies
Bij Emrol begeleiden we uw project stap voor stap. Samen bespreken we uitvoerig de toepassing en uw wensen. Hierbij geven wij u gepast advies met de nodige elektrische specificaties zoals spanning, capaciteit, maximum ontlaadstroom, oplaadsnelheid enz.

2. Opbouw, design en mechanisch gedeelte
Niet enkel op elektrisch gebied, maar ook voor het mechanische gedeelte en design denken we graag met u mee. Dit aan de hand van de nodige technische tekeningen volledig op maat gemaakt die aangepast worden naar uw wensen. Hierin adviseren wij hoe de batterij het beste in uw toestel zal passen zodat niet enkel de werking, maar ook de vormgeving een keurig geheel vormt.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!

info@emrol.com
Tel België: +32 3 309 24 24
Tel Nederland: +31 515 53 18 81