Emrol Service: meer dan je denkt

Naast het leveren van batterijen en laders beschikken we over een gespecialiseerde service afdeling. Dit team staat klaar om bij een storing aan een accu of lader je zo snel mogelijk verder te helpen.

Hoe helpen wij je? Wij komen ter plaatse bij onverwachte storingen maar we kunnen ook het volledige onderhoud van je batterijen en laders uit handen nemen. Wanneer je kiest voor de formule van een servicecontract, ben je zeker van tijdig én correct onderhoud. Dit kan gebeuren voor iedere batterijvloot en op elk moment.

Al onze servicecontracten zijn maatwerk en stellen we volledig samen naar jouw wens. Afhankelijk van de situatie is er veel mogelijk. Wat doen we zoal?

  • Water bijvullen
    Het periodiek bijvullen van batterijen is noodzakelijk om de werking ervan te garanderen. Bij deze service wordt het elektrolyt niveau in de batterij gecontroleerd en bijgevuld met gedemineraliseerd water. Wij adviseren en bespreken met jou de bijvulfrequentie. Na elk bezoek krijg je een rapport over de bijvulactiviteiten en eventuele aandachtspunten.
  • Reinigen van batterijen
    Door stof en vuil op de batterij vergroot de kans op corrosie. Een grondige schoonmaakbeurt af en toe is dan ook aan te raden. Wij adviseren dit minimaal jaarlijks te laten doen maar de frequentie wordt afgesproken naargelang de omgeving waarin de batterijen gebruikt worden. De reiniging gebeurt met een stoomreiniger.
  • Inspectie en veiligheidskeuringen (BMWT/SIGMA)
    Om je in staat te stellen een overzicht te houden over de conditie van je batterijen en laders komen wij jaarlijks langs om de hele vloot te inspecteren. Na deze inspectie krijg je een uitgebreid rapport dat je helpt om een verantwoord investeringsplan op te stellen. In Nederland breiden wij deze inspectie uit met de verplichte veiligheidskeur. Je batterijen en laders worden dan volgens de geldende veiligheidseisen gekeurd door ons team van gecertificeerde monteurs.

Indien je liever jouw batterij of lader bij ons binnenbrengt, is ook mogelijk. In onze werkplaats in Malle nemen we graag tijd voor al je reparaties, capaciteitstesten en het regenereren van batterijen.

Vragen over storingen, herstellingen of service op maat? Of full service contracten voor je gehele batterijvloot?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij formuleren een helder en gepast advies!

service@emrol.com
Tel België: +32 3 309 24 24
Tel Nederland: +31 515 53 18 81