De juiste batterij voor je golfcart of – caddy

Op zoek naar de juiste accu of batterij voor je golfkar? Wij bieden je altijd het meest geschikte accupakket aan! Voor je golfcart of caddy kies je best voor een deepcycle accu. Dan heb je de keuze tussen een onderhoudsvrije accu of een klassieke (natte) batterij. Meestal kiest men voor een klassieke deepcycle batterij zoals Trojan. De uiteindelijke beslissing hangt af van de maximale afmetingen van je batterij, het verwachte gebruik van je golfkar en het beschikbare budget. Hier vind je een volledig overzicht van al onze block batterijen (monoblocks).

De absolute wereldleider binnen de klassieke deep-cycle batterijen blijft Trojan. Deze prestigieuze accu is nog steeds sterk geliefd bij fabrikanten van golfcarts en – caddies. Als exclusieve Master Distributor in de Benelux kunnen wij het volledige gamma van Trojan aanbieden. Wij staan je graag bij met professioneel advies zodat je probleemloos je 18e hole bereikt. Vragen? Wij bezorgen je vrijblijvend een offerte op maat!

Ook voor de nodige acculaders voor je golfkar kan je bij ons terecht. De batterijlader is net zo belangrijk als de batterij! Bespaar daarom nooit op uw lader, want hij bepaalt mee de levensduur van je accu.

Met een centraal watervulsysteem wordt de lastige taak van het bijvullen van batterijen plotseling zeer eenvoudig. Het sneller, eenvoudiger en veiliger bijvullen van batterijen beperkt niet alleen het risico op het letsel, maar werkt ook kostenbesparend en verlengt de levensduur van uw batterijen en accu’s.

De juiste accu voor ieder type en merk golfkar:

Trojan types (meest gebruikte in golfcaddy’s)

Trojan T875 ELPT, T1275 ELPT, T105 EHPT
Merken golfkarren

Club Car, Cushman, EZGO, Frisian, John Deere, Kawasaki, Yamaha, …