STATIONAIRE BATTERIJEN VOOR UPS- & ALARMSYSTEMEN

Zoals de naam het al zegt is een stationaire of stand-by batterij een batterij die speciaal ontwikkeld is voor stationaire toepassingen. Deze batterijen worden vooral gebruikt als back-up oplossing in geval van netspanningsuitval. Bij het wegvallen van de netspanning moeten deze batterijen de stroomvoorziening probleemloos en zonder onderbreking kunnen overnemen. Voor kritische processen als bijvoorbeeld operatiekwartieren in een ziekenhuis, is het van levensbelang dat er betrouwbare accu’s stand-by staan in geval van stroompanne. Ook brand- en inbraakalarminstallaties, telecommunicatieapparatuur, servers,… zijn toepassingen waar reservestroom vereist is.

Onze stand-by batterijen bieden duurzame en veilige noodstroom oplossingen. Zorg voor een betrouwbare noodstroomvoorziening om niet enkel uw infrastructuur veilig te stellen maar ook uw werknemers en klanten. Er zijn verscheidene degelijke elektrische veiligheidssystemen, maar ze draaien allemaal op betrouwbare batterijen!

Voor stand-by toepassingen doe u best beroep op onderhoudsvrije batterijen. Doordat deze batterijen vaak jarenlang ongebruikt ergens in een aparte ruimte staan, wordt periodiek onderhoud al wel eens vergeten. Een onderhoudsvrije batterij van goede kwaliteit heeft als grote voordeel dat de levensduur gegarandeerd is! De gebruiker kan immers geen onderhoud vergeten uit te voeren.

Op gamma onderhoudsvrije stand-by batterijen bestaat naar ons huismerk EGO Secure ook uit diverse types Fullriver batterijen.

Aangezien stand-by batterijen jarenlang ongebruikt staan en dan op een bepaald moment met zekerheid stroom moeten leveren, worden deze batterijen met een speciale druppellader continu geladen zodat ze te allen tijde in gebruik kunnen gesteld worden. Met 35 jaar ervaring op vlak van batterijen en laders, kan Emrol u ook hier in bij staan.

Als onafhankelijke batterijleverancier staan garant voor deskundig advies zodat u met kennis van zaken de juiste oplossing kiest.