BETROUWBARE ACCU’S EN LADERS VOOR UW BUISRAILWAGEN EN ELEKTROTREKKER

Wij leveren accu’s en laders voor het intern transport in de tuinbouw. Buisrailwagens, elektrotrekkers,… wij hebben voor elk transportmiddel de geschikte energieoplossing.

In de professionele tuinbouw is bedrijfszekerheid essentieel. Daarom bieden wij duurzame en betrouwbare batterijen aan. In deze sector kiest u best voor een klassieke Deep-Cycle batterij van Trojan of een klassieke EDrive tractie accu in monoblock. De uiteindelijke beslissing hangt af van de maximale afmetingen van de accu, het verwachte gebruik en het beschikbare budget. Emrol staat u natuurlijk graag bij in uw zoektocht.

Ook voor de nodige acculaders kan u bij ons terecht. De batterijlader is net zo belangrijk als de batterij! Bespaar daarom nooit op uw lader, want hij bepaalt mee de levensduur van de batterij

Onze intelligente EDrive laders zijn een gepaste oplossing voor uw laadstation. U kan kiezen tussen een hoogfrequent oplossing of een traditionele lader. Ook de robuuste IC650 lader van het gerenommeerde Delta-Q behoort tot de mogelijkheden.

> Bekijk ons het overzicht van al onze monoblocks.

Wij staan garant voor deskundig advies zodat u met kennis van zaken de juiste keuzes maakt. Door de meest geschikte accu’s voor te stellen, verzekeren wij een maximale bedrijfszekerheid zodat u probleemloos uw gewassen kan oogsten.