Nieuwe Emrol website online

Onze oude website heeft ondertussen meer dan 10 jaar op de teller staan, wat men in IT termen gerust prehistorisch mag noemen. Hoog tijd voor vernieuwing dus! We zijn dan ook zeer verheugd om u onze nieuwe website te presenteren. Met deze nieuwsbrief geven we u een kleine rondleiding.

Op vlak van vormgeving hebben we gekozen voor een overzichtelijke en frisse lay-out op een witte achtergrond. Gewoonweg omdat dit goed aansluit bij onze visie: begrijpelijk, toegankelijk en op een aangename manier met elkaar zakendoen.

Een nieuw jasje alleen volstaat natuurlijk niet. Ons voornaamste doel is om u vlug de gewenste informatie te verstrekken. Een duidelijke structuur en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij essentieel.

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij twee startpunten aan. Via onze productpagina’s vindt u snel informatie over een specifiek product of een bepaalde productcategorie. Bent u echter niet zeker wat het juiste product is voor uw specifieke toepassing? Dan verwijzen we u naar onze sectorenpagina’s. Hier adviseren wij welke batterijen en laders geschikt zijn voor elke toepassing. Informatie over onze servicediensten mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Op elke pagina staat er een in het oog springende contact knop. Aarzel niet om deze te gebruiken bij oplopende frustraties. Een bezoek aan onze website zou immers aangenaam moeten zijn. Wij helpen u dan ook graag in uw zoektocht naar de gepaste oplossing.

Verder bevat onze website de pagina’s die u mag verwachten van een klantvriendelijk digitaal platform. Zo vertellen we u wat meer over Emrol en al onze diensten en kan u het laatste product- en bedrijfsnieuws lezen. Op de pagina ‘Downloads’ bieden wij allerhande achtergrondinformatie aan gaande van handleidingen tot folders. Er zijn ook koppelingen voorzien naar onze sociale media.

Er is ook een inschrijfmodule voor onze nieuwsbrief. U mag uzelf inschrijven en natuurlijk ook steeds collega’s en vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. We beloven om ze niet te vaak én alleen met nuttige informatie lastig te vallen.

Rest ons enkel nog om u uit te nodigen om een kijkje te nemen op www.emrol.com. Een nieuwe website is een project dat niet onmiddellijk (en misschien wel nooit) volledig klaar is. Dus we blijven achter de schermen hard werken aan onze online aanwezigheid. Kom dus zeker af en toe een kijkje nemen. Mocht u onderweg geheimzinnige programmeertaal of doodlopende cyber-straten tegenkomen, laat het ons zeker weten. Met uw hulp maken we er een beter digitale wereld van.

Online groeten,

Het Emrol team

PS. Onze nieuwe website is ook vriendelijk voor uw smartphone en tablet