Leverbetrouwbaarheid in tijden van corona?

Leverbetrouwbaarheid

Vanaf vandaag, 4 mei, gaat in België de eerste fase van start om de cororamaatregelen te versoepelen. Zoals geweten zal het een geleidelijk proces zijn waarbij de genomen maatregelen langzaam worden afgebouwd.

In deze onzekere tijden stelt men regelmatig in vraag wie nog wat kan leveren en vooral wanneer. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om die mogelijke onduidelijkheid te verhelderen. Het beschikken over een ruime stock is altijd één van onze sterktes geweest, dus ook in coronatijden.

Wat hebben wij momenteel op voorraad en kunnen wij nu direct leveren?

  1. Cellen

Wij hebben een ruime stock cellen van de meest courante types. Om vlot te kunnen anticiperen op uw vraag, hebben wij die voorraad de voorbije weken zelfs nog opgetrokken.  En om sneller te kunnen schakelen, hebben we ook volledig ingebouwde batterijen beschikbaar zoals bijvoorbeeld een 24V – 375Ah, 48V – 620Ah, etc.

  1. Blocks & startbatterijen

Wij hebben steeds een uitgebreide voorraad blocks van Trojan, EDrive Traction, Sonnenschein, EDrive Gel, EDrive AGM, etc. Het mag dan wel lente zijn, maar onze 5 vernieuwde lijnen van EGO startbatterijen staan ook netjes in de rekken.

  1. Batterijladers en diverse elektronica

Begeeft uw lader het tijdens de crisis? Is de veiligheid van uw stekkers nog gegarandeerd? Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen bent. Van klassieke tot hoogfrequent laders tot elektronische componenten allerhande, wij hebben alles op stock.

Zoals u ziet hebben wij de nodige voorzorgen getroffen zodat we de service kunnen geven die u van ons gewend bent.

Heeft u een vraag in verband met prijzen, levertijden of interventies? Aarzel niet om ons te contacteren.  Ons Customer Service team helpt u graag verder!

info@emrol.com
Tel België: +32 3 309 24 24
Tel Nederland: +31 515 53 18 81