Emrol en Ecobat samen verder

Graag houden we je op de hoogte van de huidige ontwikkelingen. Ecobat heeft recent de aandelen van Emrol verworven. Dit is een mooie stap in de verdere groei van Emrol en Ecobat.

Pieter Jacobs, Managing Director Emrol: ‘Door toe te treden tot het Ecobat team maken we ons klaar voor de toekomst. Zo versterken we het aanbod naar onze klanten en kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden.’

Vanzelfsprekend kan je als klant op je vertrouwde service blijven rekenen. Ons Customer Service team en je Account Manager blijven je aanspreekpunt voor al je vragen. Ook ons Service team blijft voor je beschikbaar. De vestiging van Emrol in Malle blijft behouden.

Wie is Ecobat?
Ecobat is toonaangevend in de productie en recyclage van lood en is actief op 4 continenten. Binnen de groep behoort Emrol nu tot de divisie Ecobat Battery. Dit is de Europese tak van de groep gespecialiseerd in de distributie en verkoop van batterijen met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Meer info kan je terugvinden op ecobat.com.

Foto
Links: Jeroen Sluis, Managing Director Ecobat Benelux
Rechts: Pieter Jacobs, Managing Director Emrol

Vragen? We staan je graag te woord!

info@emrol.com
Tel België: +32 3 309 24 24
Tel Nederland: +31 515 53 18 81

Met vriendelijke groeten,
Het Emrol – Ecobat team