EGO startbatterijen. Een nieuw design.

Met enige trots kondigen we enkele vernieuwingen aan rond het merk EGO. Emrol verkoopt al startbatterijen vanaf de oprichting in 1981. In 2008 hebben we de beslissing genomen om enkel premium startbatterijen te verdelen onder ons eigen private label. Een succesvolle keuze. De herkenbare naam heeft inmiddels een vaste positie verworven in de markt.

Na meer dan een decennium is het tijd voor vernieuwing. Daarom heeft iedere EGO startbatterij een nieuw en modern label gekregen. Dynamisch, innovatief en krachtig. Graag versterken we zo de identiteit van het merk.

Naast het design hebben we ook de indeling van onze startbatterijen verduidelijkt. Momenteel presenteren we u graag 5 verschillende lijnen:

  • EGO Flex: de allround startbatterij (samenvoeging van EGO Flex en EGO Safe)
  • EGO Maxpower: de startbatterij met een verhoogd vermogen (vroegere EGO Plus)
  • EGO Start Stop EFB: de batterij voor voertuigen met een start-stop functie
  • EGO Heavy Duty: de betrouwbare vrachtwagenbatterij
  • EGO Super Heavy Duty: de state-of-the-art batterij voor zware bedrijfsvoertuigen

We houden ervan om het voor u gemakkelijk en duidelijk te maken. Zo hebben de meest voorkomende types in het EGO gamma een eigen unieke bestelcode gekregen. Meer uitleg hierover vindt u in onze folders en ook in de volledige technische lijst.

Wat met capaciteiten en afmetingen? Wij kunnen u garanderen dat al onze EGO startbatterijen technisch gezien identiek gebleven zijn. Ze komen immers van dezelfde Europese fabrikant.

Hebt u nog vragen over onze levertijden, prijzen of andere zaken?
Aarzel zeker niet om even uw Customer Service afdeling te contacteren: +32(0)3 309 24 24