Een laadzaal inrichten? Emrol begeleidt jouw project

Denk je aan de inrichting van een laadzaal? Wij helpen je graag verder met jouw gehele project, van technisch concept tot uiteindelijke oplevering.

Een van de grote voordelen van een laadzaal is dat je op één centrale plaats al je batterijen kan laden. Dit is niet enkel efficiënter werken maar het is ook veel veiliger. Als blijkt na een gasberekening dat de ruimte te klein is, wordt er een afzuigsysteem geïnstalleerd. Zo wordt er altijd veilig gewerkt.

Naast veiligheid zijn er ook veel mogelijkheden als het gaat om controle over uw gehele batterijvloot. Bij gebruik van wisselbatterijen geeft het EDrive Take This System je een helder overzicht van welke batterij er eerst genomen moet worden. Met dit systeem kan je bovendien de levensduur van je batterijen sterk verlengen.

De voorbije jaren heeft Emrol de nodige kennis en ervaring verworven om van iedere laadzaal een succesvol project te maken.

Hoe gaan wij te werk?

1. Persoonlijk advies / intake
In een eerste fase luisteren wij graag naar jouw verhaal. Wat zijn je wensen, met welke zaken moeten wij rekening houden.

2. Technisch concept en planning
In een volgende fase presenteren wij je een voorstel met duidelijke 3D tekeningen. Hiermee krijg je visueel een goed overzicht over de laadzaal. Waar moeten welke laders komen, waar moeten welke batterijen geladen worden, waar komen mogelijke rollertafels, enz. Hiernaast bezorgen wij je een gedetailleerde planning en een indicatie van de kosten. Ook de berekening van de gasafvoer nemen wij indien gewenst op ons.

3. Uitwerking project
Eenmaal gestart met het project houden wij ons strikt aan de vooropgestelde timing en budget.

Vragen? Wij geven je graag vrijblijvend advies.
Wij blijven de hele zomer open!

info@emrol.com
Tel België: +32 3 309 24 24
Tel Nederland: +31 515 53 18 81