Coming soon: EDrive Flexis Pro

EDrive Flexis Pro

De EDrive Flexis krijgt een grondige upgrade waardoor het toestel zeer eenvoudig modulair uitbreidbaar is. Verder is er een groter en duidelijker full colour display voorzien wat zorgt voor een aangename en vlotte bediening van het toestel. Naast enkele technische innovaties achter de schermen zoals een nieuwe CPU eenheid zorgt een update in de software ook voor extra gebruiksgemak. Dankzij de nieuwe ARB laadcurves worden verschillen in batterijspanning automatisch gedetecteerd. De laadcurves werken onafhankelijk en op een intelligente, unieke wijze. Dit brengt tal van voordelen met zich mee: geen extra instellingen, iedere batterij krijgt exact de vereiste lading, minder waterverbruik, de batterij genereert minder warmte waardoor uiteindelijk ook de levensduur stijgt.

Deze upgrade in combinatie met de ARB laadcurves maken van de EDrive Flexis Pro de meest flexibele en energiezuinige lader op de markt.

Geïnteresseerd? De nieuwe Flexis Pro is weldra te leveren uit voorraad. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of kom op 3-4 oktober even langs op de beurs Logistics & Distribution in Brussel waar je een demo op onze stand kan zien!