BMWT keur of inspecties voor uw accu’s en batterijen? Ons Service team helpt je verder.

Als specialist in batterijen en laders is Emrol een BMWT-keur gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij al uw accu’s en laders mogen keuren volgens de richtlijnen opgesteld door BMWT. In Nederland is een jaarlijkse veiligheidskeur verplicht voor alle machines in intern transport: van heftrucks, reachtrucks tot pallettrucks en stapelaars. Na keuring krijgt de accu van iedere machine een sticker die aangeeft dat de batterij voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorwaarden.

BMWT is de Nederlandse brancheorganisatie voor alle toeleveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. De organisatie staat garant voor de kwaliteit van alle veiligheidskeuringen. Zo krijgen ieder jaar meer dan 350000 machines een veiligheidskeur.

Interesse? Wij geven je graag vrijblijvend advies. Aarzel niet om ons te contacteren!

Hoe gaan wij te werk? Ontdek onze aanpak en voordelen:

  • Wij contacteren je tijdig om een afspraak in te plannen voor een jaarlijkse inspectie en keuring. De volledige administratie en opvolging nemen wij op ons. Zo hoef je hier geen zorgen over te maken.
  • Wij combineren een BMWT keuring altijd met een inspectie. De keuring zorgt ervoor dat je in orde bent met de verplichte Arbowet- & regelgeving die in Nederland van toepassing is. Maar met onze inspectie geven we alle garanties dat je batterijen en laders ook effectief veilig functioneren.
  • Kleine reparaties en herstellingen worden onmiddellijk uitgevoerd door onze monteurs. Zo worden mogelijk structurele problemen op lange termijn vermeden en kan de levensduur van al je accu’s verlengd worden.
  • Na inspectie krijg je een helder overzicht over de conditie van uw gehele batterijvloot.
  • Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport dat je helpt een verantwoord investeringsplan op te stellen.

Voordelen BMWT keur

• Al de batterijen van uw heftrucks en ook de batterijladers in uw magazijn zijn veilig
• Je kan rekenen op een ervaren team van gecertificeerde monteurs
• Je bent in orde met de verplichtingen inzake Arbowetgeving
• Het is bovendien eenvoudig te combineren met het onderhoud van al uw accu’s

Service en onderhoud van tractiebatterijen en laders

Je kan bij ons ook terecht voor het volledige onderhoud van al uw batterijen en laders. Van water bijvullen en reinigen van accu’s tot full service contracten en het oplossen van dringende storingen: op ons Service team kan je rekenen! Ontdek al onze mogelijkheden rond service en onderhoud.

Interesse? Contacteer ons of bel ons Customer Service team:
Tel België +32 3 309 24 24 
Tel Nederland +31 515 53 18 81