Vacature Service Manager

Vacature Service Manager

Emrol gevestigd in Malle is een ambitieuze KMO die sinds haar oprichting in 1981 gespecialiseerd is in de import en distributie van batterijen en batterijladers. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke batterijspecialist in de Benelux. Tot onze klanten mogen we belangrijke ondernemingen uit diverse marktsegmenten rekenen die dagelijks voor duizenden voertuigen en machines op onze producten en diensten beroep doen. Wij onderscheiden ons voornamelijk door onze technische kennis en klantgerichtheid.

Om ons serviceteam te versterken zijn we op zoek naar een (m/v):

Service Manager

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van onze serviceafdeling. Als people manager geef je op een motiverende manier leiding aan 9 servicetechniekers die bij onze klanten in België en Nederland garant staan voor een perfecte dienstverlening. Door jouw klantgerichte ingesteldheid en communicatieve flair ben jij de perfecte brug tussen onze klanten en onze serviceafdeling. Belangrijker dan jouw parate technische kennis (die is overvloedig aanwezig in je team) is jouw organisatietalent om alle processen in een afdeling en team te verbeteren en vlot te laten verlopen. Je bent lid van het managementteam en zet samen met je collega-managers en de directeur de strategische koers van Emrol uit.

Profiel
Je volgde bij voorkeur een technische opleiding maar bovenal heb je talent voor plannen, initiatief nemen, organiseren en samenwerken met anderen. Je hebt natuurlijk wel interesse in techniek en je bent leergierig om alle nieuwe evoluties te volgen. Strategisch denken, structuur brengen en processen uittekenen is helemaal jouw ding. Je trekt je uitstekend uit de slag in het Nederlands en het Engels, kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod
Een gevarieerde functie met de nodige verantwoordelijkheid. Wij dragen persoonlijke groei hoog in het vaandel. Een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, firmawagen en hospitalisatieverzekering en een uitgebreid opleidingsaanbod.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Guy Goelen van Goelen & Gaukema HR Partners via solliciteren@goelen.be  Je kandidatuur wordt discreet behandeld.