Vacature Service Manager (M/V)

Ter versterking van ons Service Team zijn wij op zoek naar een (m/v):

Service Manager

FUNCTIE:
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van onze Service afdeling. Als people manager geef je op een motiverende manier leiding aan 11 medewerkers die voor onze klanten in België en Nederland garant staan voor een perfecte dienstverlening. Je bewaakt het kwaliteitsniveau en de efficiëntie en je bouwt de afdeling verder uit in lijn met de strategische doelstellingen. Je denkt na over onze logistieke processen en implementeert samen met je team verbeteringstrajecten. Om je doelstellingen te bereiken organiseer je de afdeling en motiveer en coach je je medewerkers. Door je klantgerichte ingesteldheid sla je de perfecte brug tussen de klant en onze Service afdeling.

Dankzij je technische affiniteit volg je de markt op product technisch gebied en ga je steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe producten alvorens ze in het gamma opgenomen kunnen worden. Ook het kwaliteitsniveau van het huidige gamma wordt door jouw afdeling bewaakt. Je bent lid van het managementteam en zet samen met 2 collega managers en de directeur de strategische koers uit.

PROFIEL: Je behaalde bij voorkeur een masterdiploma elektronica of elektromechanica. Je hebt een gezonde interesse in techniek en een sterke hands-on-mentaliteit. Strategisch denken, structuur brengen en processen uittekenen is helemaal jouw ding. Je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je kennis van het Nederlands en het Engels is uitstekend, kennis van het Frans is een pluspunt.

AANBOD: Een gevarieerde functie met toekomstperspectieven (contract onbepaalde duur), in een prima gestructureerd bedrijf dat persoonlijke groei hoog in het vaandel draagt. Wij bieden je een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, firmawagen) & een opleidingsaanbod.

INTERESSE? Stuur dan je gemotiveerde cv naar Pieter Jacobs via p.jacobs@emrol.com. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.