VOOR ELKE ELEKTRISCHE ROLSTOEL EN SCOOTER DE JUISTE BATTERIJ EN ACCU

Wij hebben voor elk type van elektrische rolstoel en scooter de juiste batterij en bijpassende batterijlader. Voor de aandrijving van een elektrische rolstoel kiest u best voor een onderhoudsvrije Deep-Cycle accu in monoblock. De uiteindelijke beslissing hangt af van de maximale afmetingen van de accu, het verwachte gebruik van de rolstoel en het beschikbare budget.

Wij staan garant voor deskundig advies zodat u met kennis van zaken de juiste oplossing kiest. Door de meest geschikte batterij te adviseren, verzekeren wij een langere autonome werktijd voor uw elektrische rolstoel. Bovendien loopt u weinig risico’s op onverwachte pannes.

Testapparatuur

Voor een klantvriendelijk service bieden wij u de AlfaBat aan waarmee batterijen en laders getest kunnen worden zodat ze niet nodeloos heen en weer gestuurd dienen te worden. Op deze manier bespaart u tijd en geld van het transport en kan u een snellere service garanderen. Bovendien helpt de Alfabat u onderscheid te maken tussen een goede, een defecte, een versleten en een mishandelde batterij.