DE JUISTE BATTERIJ VOOR UW GOLFCART OF –CADDY

Laat de batterij niet uw handicap worden. Wij leveren de nodige accu’s en laders voor al uw elektrisch aangedreven golfcart of – caddy. Voor dit type aandrijving kiest u best voor een Deep-Cycle accu in monoblock. Binnen dit type hebt u nog de optie tussen volledig onderhoudsvrije Deep-Cycle accu’s en klassieke Deep-Cycle batterijen. De uiteindelijke beslissing hangt af van de maximale afmetingen van de accu, het verwachte gebruik van de golfkar en het beschikbare budget.

Wereldleider op vlak van klassieke Deep-Cycle batterijen is Trojan. Trojan batterijen zijn eerste keuze bij gerenommeerde fabrikanten van golfcarts en –caddies. Als exclusieve Master Distributor voor de BeNeLux, kunnen wij u het volledige Trojan gamma aanbieden.
Wij staan garant voor deskundig advies zodat u met kennis van zaken de juiste keuzes maakt. Door de meest geschikte accu’s voor te stellen, verzekeren wij een maximale autonomie zodat uw golfcart en -caddy probleemloos de 18e hole bereiken.

Ook voor de nodige acculaders kan u bij ons terecht. De batterijlader is net zo belangrijk als de batterij! Bespaar daarom nooit op uw lader, want hij bepaalt mee de levensduur van de batterij.

Met een centraal watervulsysteem wordt de lastige taak van het bijvullen van batterijen plotseling zeer eenvoudig. Het sneller, eenvoudiger en veiliger bijvullen van batterijen beperkt niet alleen het risico op het letsel, maar werkt ook kostenbesparend en verlengt de levensduur van uw batterijen en accu’s.